Dagens outfit;





Grått linne - h&m
vit lång topp - h&m
leggins - bikbok
armband - h&m
halsband med löv - h&m
bälte - h&m

Annandag jul

idag är det väl annandag jul? jag kanske har helt fel men är det inte så här, dan före doppar dan, julafton, juldagen, annandag jul? sen är det väl inge mer bara nyår kvar, eller? jaja haha det är iallafall en vinterdag med ännu tunnare snö på marken, bara vitt puder på marken nu men det skiner och är väldigt fint väder ute. Idag vet jag inte vad som händer, får se. Har hittat lite bilder från året 2008, tror det är bara ifrån sommaren en några sammanfattning av 2008 bilder blir det nog iallafall. Har bestämt nu att 2009 ska jag inte radera några bilder alls och se hur mycket jag tar under ett år. hahaha det ska faktiskt bli lite spännande.
Nu sitter jag i mitt rum och dricker julmust, har precis ätit och är proppmätt. Nu ska jag nog kolla och försöka hitta mer minnenbilder från 2008 hos olika folk. Sen kilar jag nog ut en stund för en vinterpromenad. Riktigt skönt.


solen skiner rakt in i rummet =)

Dagens outfit;








Rosa tröja - julklapp h&m
svarta leggins
guldiga armband - julklapp h&m
uppsatt hår.

Tjogonde december - första dagen på lovet

Igår när jag kom hem så sommnade jag ca 1 och vaknade ca 9 på kvällen, ja så med andra ord, sova hela dagen och vara uppe hela natten och samma sak idag med. Har precis vaknat och tänkte passa på att blogga. Har ju dock inte så mycket att blogga om men ikväll händer det nog inte så mycket, någon film kanske och göra lite roliga julgrejer? men som vad då, haha. Mitt rum är städat så jag kan inte ens plocka på mitt rum, fast byrån ser ut som att den har blivit bombad, kanske ska ta tag i det? Får se om jag hittar på något annat.


Är det någon som vet vilka dagar gårn är öppet nu på lovet?


Nittonde december - julavslutning

idag i skolan så samlades vi först i hemklassrummen sen gå till gympasalen och titta på julshowen som vi har årligen. Den var väl helt okej, lite dryg i början bara men sen när själva showen komigång så var det roligt. Var med richard för sista gången på länge också, kommer sakna alla sjukt mycket, specielt emme fyfan vad hemskt det kommer och bli, hon har nämligen flyttat till linde.. tråååk. Kommer sakna massa annat folk med!
Tillbaka sen till hemklassrummen och få betyg, ja bättre kunde det väl ha varit men jag var överaskad att det var bättre än av jag trodde, hade 4 sträck... visst är jag bäst? haha jaja åttans betyg är väl inte världens viktigaste.
Lite bilder från julavslutningen, kommer mer bilder sen när jag har fått dom från tilde.

först gick richard bort med min mobil och det blev lite bilder haha.


Gustav och Victor..igen.


failbild på mig och Richard. haha.


Tilde och jag nere i omklädesrummet, luggen blev fail som ni ser, aldeles för kort. hoppas den kommer växa mycket under lovet.


bild tagen från Tildes blogg, uppvisning av lärarna.


bild tagen från Tildes blogg, Sandra, Cattis, Lovisa och någon mer som dansade, riktigt bra! med töka också.


9 som dansar.

som sagt det kommer mer bilder sen när jag har fått dom från Tilde.

Skolan














Skoldagen






Julklappar

Efter skolan idag så åkte jag hem och åt pizza som mamma och syster Therese hade köpt som middag, riktigt gott! Imorgon kanske vi skulle baka lussebullar, fan vad gott! specielt degen haha. Efter pizzan gick jag upp till mitt rum och la mig i sängen och började använda datorn och som vanligt sommnade jag och vaknade halv 1. Japp så kanske inget sovande inatt heller men känner mig fortfarande trött så ska faktiskt försöka sommna om minst en gång till.

Här har ni bilder på kläderna som jag ska få i julklapp, och kanske inte världens bästa bilder, hade en dålig kamera dag.


mittenbältet.


puderosa t-shirt





Svart blus.


Svart cardigan med ett medföljande svart sidenband. Tröjan får jag ha nu så den blir inte en julklapp.


RSS 2.0