Plastmat eller?


this smile is never coming back if you gonna be like this forever

idag kom dom första verkliga tårarna för dig.. vad är det med dig? vill du få mig att må dåligt eller?.. jag pallar verkligen inte gå runt och vänta, du vet hur jag känner och efter tag nu så har du ändrat på dig totalt! du är inte den som jag trodde du var.. vad är felet? något som hänt? har du bara ändrat dig eller vill du kanske bara såra?
och till dig som kommenterade how about eat som real food, hallå vad äter jag annars, plastmat eller?  O M G vad dumma människor det finns här i världen igentligen.. det bara kryllar av dom.
i alla fall så ska jag och mina tårar ta och dra sig till sängs för imorgon är det skola som gäller.

Dresscode



Sickness


Home today from school. Hade otroligt ont i magen, hade aldrig haft så magont eller den magonta kännslan, jag grät ju f*n nästan, helt sjukt.. kunde knappt gå? Jag måste ha ätit något eller gjort något? vettef*n vad jag har gjort men jag kunde ju inte gå så jag har stannat hemma idag och sovit. Ska snart sova mera för jag är sjukt trött.. jag måste gå imorgon även om jag har magont för vi ska till lindeskolan då

Aktivitetsdag


är dom inte för gölliga? längst upp; adam, johan o pirreponken tror jag. pusspåer!
(esmir fick inte vara med men han är endå den bästaste!)


aktivitetsdag hela dagen idag med klass a.. var knappt med för kunde typ bara vara med på två grenar liksom och så orkade jag inte, latis. Var på norvalla först o hade typ fridrott och massa annat cp. Påvägen till skolan för lunch hade jag glömt min väska i omklädesrummet.. panik eller vad!? dagen tillbringades mest med linn A faktiskt, riktigt mysigt och snack. var på blåsut ett tag också som verkligen SÖG! så j*vla tråkigt asså.. nergång till skolan med linn A och satte mig utanför skolan där jag typ satt i tre timmar? kom ner dit typ vid två och åkte hem vid.. ca fem?.. satt på ett enda ställe? lite sällskap dåochdå men mest satt jag själv? behövdes iallafall..


Can't take it anymore


ursäkta bilden..

skola idag då som blev tillbringad med massa olika personer, roligaste var väl på matrasten inne i aulan med fillan när jag gick på det dära med att snurra triangeln HAHAHAHAHAHA och skrattanfallerna, ja helt klart bäst. Snart klar med klänningen också på syslöjden, bara att sy fast axelbanden. Nej palla det här, justja biologiprovet gick sådär, bättre än vad jag trott.

nu ska jag dampa mig på flera orsaker och händelser, smsa med amanda lite och dryga och äta pizza byebye.

Den underbaraste frida hyensjö!

Saknar dig! ♥

Idag?


Händer idag folket? Jag känner inte för att göra något, liksom inget?! Det regnar vilket är mysigt härifrån friggebon som jag ligger helt själv bland alla döda som ligger i maskgraven en bit bort, me loveit fortfarande! Sjukt mysigt, vet i'm not normal men är fortfarande bäst! Ska kanske sätta på nån film här ute eftersom bror flytta in här igår efter skola i alfta. Kanske lite partysugen men klarar mig utan idag! aja nu blir det nån film sen forsätta och dryga vid datan. Ring vettja, 0761066507!

Dont worry, take a icecream


om du lider av mensvärk som jag så hjälper alltid en riktigt god twister dig! synd bara att jag åt upp den igår..  Ont i magen har jag ajajajajaj tur att det är långhelg nudå för nu ska jag verkligen ta tag i skolan, iallafall tills höst!

090520






Riktigt bra dag med emma idag. Nu ska jag sova puss godnatt, försöker slänga in ett inlägg imorgon innan jag hittar på något.

Sluta gnäll och lev istället


Istället för att klaga på andra och sitta hemma inlåst hela dagarna med emoproblem så kanske du kan gå utanför den isolerade väggen och leva istället? gå ut och ha kul! Försök att inte se ditt liv som ett enda misstag för det blir det om du tänker så, lev livet istället och bli lite mer socialare.

lev mitt liv.. då kan du säga precis vad du vill, vara som du vill, se ut som du vill och bara älska livet. Derför älskar jag mig själv för efter det som har hänt nu under dom sista veckorna har jag lärt mig att jag inte ska ta någon skit! jag är för stark för det! jag är ingen lätt person att trycka ner och det kommer jag aldrig bli så derför älskar jag mig själv!

Home alone


ensam hemma med syster tills cirka elva ikväll.. vad kan hända, vad kan man göra? kanske tanka moppen och försöka övertala syster att åka in till nora för att sola solarium och steka lite, soligt ute men blåser ju vinter. äh whatever nu drar jag ut och steker med lite musik och knäpper kort. seya.
jepps hemma från skolan idag med, enda sen tisdags.. saknar alla.

Du är så blind för sanningen

du kan forsätta tro saker om det får dig att känna bättre men säg inte det högt bara för då blir du en lögnare.


Jag är fortfarande perfekt men du är fortfarande inte operfekt, bara en sämre version helt enkelt. Alla är perfekta på sitt sätt.. bara att dom som har bra självförtroende har det mera lättare och bättre och är modigare!
kurr kurr från magen.. hungrig men har redan ätit wook, stripps o nån äckelkött och snart blir det godisnappar namnam, fruksmak, frukt & tuttifrutti in my hjärta asså! Sen blir det att blondera håret, Inte idag men snart.. två vitblonderinga blir det.. mm äntligen ska min efterlängtade hårfärg komma. Jag kommer bli så mera perfekt and iloveit! 
aja sen får jag se hur det blir med äckelskolan imorgon.. fortfarande huvudvärk som spränger runt hela huvudet och är lika trött som i tisdags fast jag sov hur många timmar som hellst.

Huvudvärk!!

Amanda du gör min dag!

Om man har huvudvärk så man ringer hem från skolan som jag gjort så ska jag passa på att steka lite wook och vara mull. Skulle så gjärna vilja göra smoothie men vaf*n vi har ju inga frukter hemma.. hm kan man göra en morotssmoothie? det låter ju fan gott men trore inte det, utan det får bli wook med smaskigt te. Har redan sovit både här hemma och hos farmor men den jäv*a huvevärken försvinner aldrig! och sen sak är helt klart som jag lärt mig idag..

"Storstaden" med amanda










Efter den roliga skoldagen blev det att leka med min favoritvåldtäktsman, även känd som amanda. Hade fett skoj med min knäppis, riktiga skrattattacker, skrik och massa flumm, synd bara att inte emma och emma kunde vara med och leka. Iallafall en riktigt bra dag har det varit och skoldagen var inte ett dugg jobbig förutom matten där jag sommna.. Men iallafall så åkte jag väl hem nån gång på kvällen och nörda mig framför tv me massor av mat, magknip hela dagen, synd om mig!
Jag älskar dig min underbaraste knäppaste våldtäktsman, känd som amanda wirström the one and only!


Det visste ni inte om mig;


* Jag har hållit på med hästar enda sen vid ettårs-åldern och slutade vid fjortonårs-åldern

* Jag får med mig hem döda... i can see dead people

* Jag har bott på ett enda öken landställe i hela mina femton år

* Jag älskar att få uppmärksamhet

* Min riktiga fylla var hösten 2008

* Jag har varit mörkhårig.. ångestattack!

* Jag har haft en annan blogg innan denna men böt förra sommaren

där var lite onödig och tråkig fakta men vafan, jag är perfekt så varför inte! btw gry, jag är inte "taaaaard" du som är, som inte kan sluta glo på underbara mig under skoldagarna! Jag vet jag är perfekt.

Alla vill va mig...


Hejsan alla glada tjejer och killar därute! Skola idag och det blev en riktigt bra dag! slutade 15:30 och åkte buss hem, efter bussen blev det att gå hela två km..funkade väl, efter lite håll bara.

Thihi tycker de e en skam om alla som går runt och sprider falska rykten om mig och allt men det är ju bara så, ni vill ju vara mig? varför vill ni inte det liksom (ggggrrrrr) men tycker det är riktigt lågt och gå och säga saker som jag har sagt om mina bästa vänner. Finns en tjej som heter Felicia men kallas för felle som är lika med NOLL! hon har sagt till amanda att jag hade sagt till en tjej som heter natta att jag skulle bli kompisar med amanda och emma för sen att göra något riktigt riktigt elakt? Vilket kan inte bli mer falskare? Jag pratar inte ens skit om folk som jag inte känner HA-HA! ta och skaffa ett liv honey. Och så prata jag mycket med Sara idag och då sa hon att folk gick runt och undrade om jag hade aneroxia? herregud är smal men vafan jagär lika frisk som en stor häst förutom min rygg.. Ni kan inte vara utna mig va?
Alla vill va mig.

En hemlis..

Delar med en liten hemlis idag..visste ni att;

jag kan VERKLIGEN säga till folk vad jag tycker och tänker, vilket jag älskar!
Kan säga både bra och dåliga saker och fråga vad som hellst och känner mig jätte stolt efter det. Ja göre minst tre gånger varje dag och får aldrig dåligt samvete, jag e så bra alltså! grrr the only one liksom ;)

Hallelujah


Jag bara älskar den hår låten alltså! Sjukt stark är den, ligger i min säng just nu och gråter faktiskt.. Gillar den igentligen mer med molly men sanna sjunger den sjukt bra hon med, synd bara att hon har kortat av den men visst håller ni med mig va? Helt underbart.

Jag är ju jessica larsson förfan!


Jag klarar mit utan er! Är så trötta på allt skrikandes i korridorerna och tror att ni är något. Det tror ni jämt vilket jag är less på för det är ni inte, utan jag är det och är en riktigt bra person som inte behöver skrika efter all uppmärksamhet, har den endå dubbelnollor. Ni kan tro att ni är fjortisar som är ute och dricker på fester varje helg när ni själva verket inte ens har varit på någon riktigt fest i hela ert liv, ni har druckit men oj det var visst alkoholfritt? synd att ni inte visste det, ni som trodde ni blev så fulla haha O M G säger jag bara. Ni är riktiga patetiska ungar som bara vill att alla ska tycka om er och veta att ni finns, tror dom inte vill drömma mardrömmar sötnosar.. Skaffa spegel och torka bort fjortisranden och allt överdrivna rouge som ni har. Åh jag är så brun utan smink när ni själva verket har två lager solpuder på fejan, L O L säger jag bara till er.. Klarar mig utan er NOLLOR. Jag är ju jessica larsson förfan!

RSS 2.0