090324




Gårdagens outfit;



Tshirt - systers
jeansleggins - GinaTricot
cardigan - H&M
Sneakers

GinaTricot



Har skickat efter två klädesplagg från GinaTricots hemsida, Hittade nämligen inget där inne idag när jag och mamma var inne i marieberg idag. Det blev en lång fodralklänning i rosa/cerise och ett par nya svarta leggins, mina är det ett stort hål i.

aaaj min tand! vet fan inte vad jag har gjort men jag har ont som fan! förlåt för dom "fula orden" haha men jag har så himmlans ont! Det kom nys, sådär bara?

Studiedag



Idag har jag studiedag och jag hatar det! Jag vill faktiskt till skolan, inte till allt pluggande men jag bara dör efter att få träffa alla kompisarna som jag saknat så mycket!

Jag hatar även att knappen "c" på tagenbordet är trögt, jag får ta i bara för att bokstaven ska komma fram? hela datan håller på och blir cp. Längtar tills man får en egen labtop.

Idag har det inte hänt mycket alls, vaknade vid tre idag och sedan dess har det bara blivit data och tv. Ätit pizza ida oh orkade inte ens halva så gav hunden lite, hon är så himmlans bortskämd men hon är guldvärd, vet inte vad jag skulle göra utan den lilla sprallisen! Ska snart dusha, skola imorgon och jag längtar! Blir att permanenta håret på onsdag då tremänningen Jennifer kommer och gör det, sen kommer hon på torsdag igen och färgar djungelljudsmänniskans (syster) hår, haha det ser jag fram emot, verkar som att det inte blir danskvällen endå, riktigt tråkigt, hatar det här...!

Säger bara en sak, ska bli så jävla skönt att flytta härifrån sen! slippa alla människor, dom enda jag kommer sakna så förbaskat mycket e bara några och dom flesta e äldre killar, bara några tjejer, har igentligen mer killkompisar som "skyddar mig" vilket jag älskar! Det betyder mer än mest :')

Mariebergcentrum

Förlåt för ingen bloggning men planerna ändrades, blev ingen marieberg dagen då jag skrev utan den kvällen blev bara att sega framför datan och tv.

Marieberg blev idag istället med mamma och syster. Rätt så seg dag men hittade ett par jeansleggings från ginatricot och smink, foundation och en urdålig mascara från h&m.
Hittade inga skor som igentligen var den viktigaste grejen! nu kan jag inte gå på åttornas danskväll för jag har inga skor, kan inte ha mina fula ballerinaskor som är för små så man får skavsår, kan inte ha klackstövlar för det ser bara sjukt ut till bara ben till en klänning och mina pumps är liite stora, sen har man inga mer skor? så ja då var en rolig planerad danskväll förstörd som blir en en gång att sitta hemma framför datan medans alla andra har kul? att hon inte fattar att sånt är viktigt för en tjej när et gäller sånt? har redan en klänning men har ju fan inga skor! hittade jätte fina skor från dinsko men dom kostade 400 och nu för tiden är det billiga skor för man får inga skor billgiare nuförtiden! är så jävla förbannad men samtidigt deppig.



Jeansleggings - GinaTricot 300 :-
Mascara och foundation - h&m 227 :- , mascara 129 :- (URDÅLIG!) foundation, 98 :-

090304


Tröjan är från GinaTricot 300 :- systers tröja.

Lyckat att skriva att man ska uppdatera mer när man skrev mindre? haha lite ironiskt faktiskt men idag har jag inte ens haft viljan att sitta vid datan och känner att jag sitter vid den för mycket så tog chansen nu att gör något annat än den otroligt dryga datan för en gång skull.

Idag vart det ingen prao alls, bara drygt men imorgon ska jag faktiskt försöka göra något mer, bara inte damsuga för jag orkar verkligen inte det med min rygg.

Idag har jag och mamma varit inne i nora till ica, soltunet ni vet, och köpt tråkiga saker. Åkte hem direkt och direkt blev det tv, har blivit tv hela dagen typ, dryg dag men skönt att slippa datan lite.
Ligger här i sängen, utan lakan? måste fixa det, mamma ligger och sover men det är hon som har fixat det så hon får skylla sig själv att jag väcker henne, nåja och kollar runt på massor av olika bloggar och fixar lite bilder i photoshop och picasa.

Justja, glömde nästan det som var roligaste idag, mamma kom in och gav ett förslag, att bygga en garderob från den snea väggen tll den lilla väggen, ni som har varit här inne kanske fattar, där min tv står, blir ju då en sne garderobsdörr men det kommer endå bli lika fint, sen ta bort min fula trähylla och byrå och ställa dit ett skrivbord med hyllor på om ni förstår, kommer blir riktigt fint då. Längtar tills man kan bygga garderoben! om det nu funkar men igentligen, varför ska det inte gå?

Nej ska ta och kila ner till köket och koka lite nudlar med kycklingsmak och sätta mig framför tv, tycker fortfarande att datan e lite dryg.

Tjejkväll

Som sagt så blev det tjejkväll igår och en väldigt lyckad kväll blev det kan jag skriva påengång. Dom som var här var, Maria, Maria, Aom, Jennifer, Jessica, Felicia och så jag och syster.

Först kom Fillan över med en egen marängtårta som vi tre åt och hade kul, väldigt god var den, med zoo-apor på. Sen efter det så rullade kvällen på och mot halv sju så hade alla kommit och då började matlagningen, tacos, muums. Gick väldigt snabbt och under matbordet var det väldigt tyst i början, sen blev det mycket prat och skratt, lite dricka och sånt. Snackade sönder oss helt enkelt. Efter den goda maten så åkte den första tjejen hem, Jennifer.. väldigt tråkigt men kul att hon kunde komma överhuvetaget. Precis efter hon hade åkt hem gick vi alla upp till systers rum för att kolla på roliga vidieosar på youtube, satte på våran vanliga vidieo, nobodys perfect med den roliga tjejen och dansade, gjorde även en egen film med den dansen, två styckna faktiskt, en i kläder och sen i shorts med bh, haha riktigt roligt var det. Tittade på film, patrick 1,5 med gotta. Hela kvällen blev lyckad och väääääldigt mycket skratt.

























RSS 2.0