Gratismode.se

http://www.gratismode.se/?c=17529

BLI MEDLEM ALLIHOP! sjukt bra sida, samla ihop poäng och få presentkort på tillexempel MQ, kicks osv.

Måndag

Hej bloggen, ursäkta om jag inte har bloggat något idag/igår, men som sagt, jag var uppe hela natten och åkte till skolan vid 7:45. Kom till skolan och skoldagen var väll helt okej, kunde ha vart bättre men som vanligt så var inte richard i skolan? suck säger jag bara.. aja slutade 14:10. Efter skolan blev det att gå upp till pershyttan med amanda,emma och magnus!! pershyttan? jag hade leggins och ballerina skor? wtf säger jag bara, när vi kom till emma så hade mina fötter dött!! kul där borta iallafall,åkte hem ca halv 5 tror jag. När jag kom hem så sommnade jag direkt i soffan med jackan på.. Så helt slut har jag alltså vart. Nu sitter jag här i mitt rum och är vrålhungrig, har inte druckit någoting idag, och allt jag har ätit idag är ostbågar med amanda hos emma! haha tack för en kul dag med er!

I helgen kanske det blir amanda och sova hos min farmor, pussar på det!


puss på mina läsare :)<3

Skoldags

Japp då har väckarklockan ring klockan 06:00 ännu en gång.. okej inte för att jag har sovit något denna natt men det skulle behövas för jag är extremt trött men nu som sagt så har klockan ringt och det är dags för mig att stiga upp, sätter klockan på 6 så jag får en halvtimma ledig tid, dra sig i sängen eller sitta vid datan lr något sånt. Skönt att börja med lite avslappning men när klockan blir 06:30 så är det fix och sånna grejer som gäller!

Idag valde jag dator eftersom jag inte har sovit någoting (a) haha men det kommer nog att fixa sig.. Kan lägga in lite bilder på dagens kläder, blir dock inte på mig men det får duga!


lånar din fina tröja jasmine! hoppas de e lugnt :)

Nej nu är klockan snart halv och det kanske är bra att börja göra sig iordning. chiao ♥

Toppar

Jag frågade mamma om vi hade råd att skicka efter några få kläder från hm.com, hon visste inte riktigt men skulle kolla upp det imorgon och så, kläderna kommer gå på 643 kr, oj shit det kommer mamma aldrig gå med på men måste försöka övertala henne, det är så jävla snygga kläder och jag är behov av det!



Det är så jävla snygg och jag hoppas på att hon går med på det!

Sen finns det 3 saker som jag själv kommer köpa när jag får pengar


och det är det här, 12 pack armband, väska och en likadan 3/4 ärmar fast svart då!
Ja det är bara att hoppas..!

Söndag

Då var helgen slut och klockan är 19:33 på en söndag. Idag har det väl inte hänt något så mycket, vaknade ca havl 2 igen och gjorde wook så fort jag vaknade, riktigt gott var det! huvudvärken är borta och det känns riktigt bra! Jag har bara suttit i soffan och softat med mat och tv hela dagen, har inte ens suttit vid datan idag så har inte hunnit att blogga någe, det finns egentligen ingeting att blogga om, "som vanligt" hehe, aja men jag måste ju uppdatera bloggen varje dag för mina goa läsare! Ska nog gå ner nu och göra nudlar och komma tillbaka till bloggen, hej så länge!


Tisdag och stannar hemma från skolan

Ja det är bara så jävla mycket skit i skolan, typ nästan hela skolan är emot mig nu, klassen är emot mig, jag orkar inte gå idag. Bara så jävla mycket shit o allt. Är inte ett dugg sjuk men ni får klassa det här som skolk om ni vill men jag lovar er att ni hade gjort samma sak om det hade hänt er! Vaknade 7:09 och kännde direkt att jag inte orkade.

Glömde att tvätta bort sminket och grät mig till söms igår natt så jag har eyeliner och mascara över hela kinderna.. Haha ser ju jätte hett ut "not" Ska nog försöka sommna om och hålla hoppet uppe och glöm inte själv att göra det!


Fest hos oss på fredag

Min syster Therese ska ha fest här på fredag och jag har bjudit hit jossefin persson! Kommer bli jätte kul om hon kan komma. Ska supa mig så jävla ful hahahaha! Det kommer bli as kul! Längtar!!! :D Kommer bli fest då med josefin,jasmine,syster + randoms! kuligt!


Söndag

Vaknade runt 10 idag, gick ner påengång och åt mat, gick upp sen och satte på en film sen hörde jag jasmine ropa mitt namn inne i systers rum, kom hit. haha jaja jag fick äta lite iallafall. Dom var lite bakis men det var kul endå. Så jävla söt Jasmine är! vi är typ as lika i sättet haha allså det är nästan lite freaky faktiskt. haha. ja det har vart verkligen trevligt. hahaha det allra roligaste var nog när ja slog sönder min mobil, det var inte ens med meningen.

jag: allså seriöst jag stör mig på den här jävla fucking luckan.
jasmine: men ta bort den då, min kompis har en likadan mobil som dig och hon har tagit bort luckan
jag: nej mamma kommer bara bli sur

sen så typ slog jag mobilen mot sängen och vad händer.. - luckan går av!! ><' - jag är så jävla lyckad men det var roligt sen hade jag sönder luckan ännu mer så det bara finns en plutt på den men luckan funkar endå? hahahaha värsta konstigt. Det har vart kul iallafall.


Jasmine, så jävla söt! puss<3


Väntar på syster Therese och Jasmine

Har skjussat in syster therese och jasmine (hällefors) till en fest hos madde. Skulle egentligen också dit men orka inte, vill inte stöta på johanna och alla dom andra. Så stannade hemma och väntar tills dom kommer hem. Ska bli kul och se hur dom är. hahaha. Satt och prata innan dom åkte och det var riktigt skojigt. Väldig trevlig tjej. Kunde lixom prata med henne som att jag hade känt henne jätte länge :)<3 det var faktiskt skönt. Ligger här i sängen och lyssnar på musik. Tråkar som fan men jag klarar mig.


Jag och Amanda igår på gårn, vi snodde magnus mobil (a)**

Superstjärnan Nicole Richie

Jag älskar Nicole Richie allså! Det finns ju ingen vackrare persson, bra att hon inte är så jävla smal längre. Hon är defenetift min förebild. Barbie har blivit dumpad haha :) nej men hon e så jävla sjukt vacker och bäst. Tycker hon var bäst i progamet the simple life med Paris Hilton. Hon var helt klart bäst. Hennes stil är ju bara för bäst också!






Behåll dig till det blonda! :)




Den här bilden är solklart min favorit! Kläderna kan inte bli finare.<3






Australien 2004.

Laddar upp en film från Australien 2004 när vi besökte våra kusiner i Australien. Mobba inte mitt utsende bara haha :)


Jobbar i Cafeterian och har 1/12 timmes rast.

Ja idg var det som jag trodde, vi skulle jobba i cafeterian. jag,Mathilda och Amanda. Men Mathilda har gåt hem för hon var typ sjuk :( sitter nu här och bloggar med lilla mandis<3 Börjar arbeta vid 1 och slutar 3. Soft vecka det har varit.
måndags; sluta 1 för inställd bild
tisdags; halv 4 dag men gick as snabbt med fillan!<3
onsdags; sluta vid 1 eller halv 1 eller vad det var.
torsdag; jobba i cafeterian.
frdag; slutar kvart i 1!

soft vecka eller vad! haha Esmir sitter brevid mig och har lite "kul" nej han är oseriös och kollar på Hampus och Pierre som spelar pnigis. hade kul nyss med richard,tolo,gustav,rasmus<3 hahaha men fan vad taskigt! jag som hade tänkt att bjuda er på mackor men kanske kan göra det endå.. beror på. har skällt ut richard nyss för det behöver han!!! jaha nu stack esmir vilken rådiss! jaja nu ska vi väl typ nånstans. hejdå!

RSS 2.0