truth isn't beautiful

ett kort inlägg om hur det är när fredrika och jessica är samlad en natt

hälleforsmarken 2009-
ica - jessica behöver du spy?
jessica - nejnej! *värsta smiiilet
en sekund senare...
splach

jo så ser nog en vanligt natt ut. haha. ica kommer redan nu så blir att fixa lite på rummet

happy new year!



idag blir det party för full rulle. runt sex kommer ica hit och börjar på lite förkaka, busigt. inte säker men tror ej inga fler inlägg för det här året. mabybay får se och ska tvinga ica o ta med sig hennes kamera om hon har kvar den för inatt ska vi ta bilder! nu blire att fixa o dona eller hur man säger pussar


ändrade planer

ingen tilde idag men snart så leker vi i snön och är eskimoés. så fort mamma kommer hem tvingar jag henne skjussa mig till ica för en skönhetsdag. sola o allt möjligt och planera morgondagen liiite tror jag. ska bli så mysigt. packa lite små grejer nu då och den här gången blir mobilen med hahahaha, inte kul förra påsken. utan mobilen i en hel vecka.. ja jag dog

R.I.P

vila i frid unge man. robin du var bara nitton. R.I.P
you have make death beautiful now

cute as cherrypie



ska se om tilde har tid idag för att leka lite eftersom det aldrig blev av igår. skulle vara gyld i alla fall men annars blir det att dega här hemma på landet. imorgon är det nyår och massor av saker ska fixas. nyår spenderas med finaste fredrica (ica) men where to go, mabybaby but naah jaja de löser väl la sig pussar

alla ni

alla ni som rullar hit den femte januari för firande med middag bl.a. vad ska man laga för något? släng in lite tips sötnosar. ni tjejer är för bra

vad finns det för människor igentligen??

när jag fick höra det så blev jag som is. vad fan finns det för folk i världen igentligen!? folk som misshandlar eller trackar människor måste ju ha något fel i hjärnan alltså. och tänk på dom som får permanenta skador som blindhet, dövhet och ja tom förlamning? hur fan kan man ens tänka på att tracka någon eller slå någon!? vad är det för skada i huvudet som finns om man roar sig med andras lidanden!?! berätta det för mig?
du ska vet att jag alltid är på din sida<3

man börjar smått


har börjat lite smått med vår/sommarshopping bl.a till italien. småttochgott som man säger. halvtgammalt mode ochså men fortfarande så fint som man aldrig hann köpa. med låten underneath your clothes som amanda fick mig att komma ihåg ligger jag i sängen efter att ha varit hos emma och haft hur bra som hellst. inge skräckfilm, eller en thriller, perfect bride blev det men det är skräck för mig så haha lääääskig var den i alla fall.

and we dirty dance


this beat is sick



gamla, halv gamla, nya
boom boom guetta - david guetta's electro hop remix
gimmie more - paul oakenfold radio mix
stamp on the ground - megastylez radio edit
tik tok - fred falke club remix
maskinen - dansa med vapen
walkning in memphis (master blaster radio edit)
iyas - replay
dåliga, halv bra, bra

stab me

uppe med tuppen. (sen 21:00) precis duschat håret och haft inpackning i en timma och hudkräm. min hy are the best! aldrig finnar och babybutlen tjugofyraochsju. torkar håret och plockar lite till beat that is sick. emma blir det senare och bara umgås som förr och utgång somsagt. slaggar där och ska tvinga emma att kolla på skräckfilm med mig.. omg sa jag verkligen sf order!? sist var det halloween 2007.. NEVER AGAIN!

golden day

imorn blir det att dra till emma och vara där och träffas efter ja jag vet inte hu länge men läääänge är det i alla fall. blir att vara där dagen och mot kvällen dra ut mot stan och senare slagg där. jag säger bara en sak GYLD värld. first class i snobbchliken men här säger jag fräkit.

en kväll på våren
















emma henrysson amanda wirström emma nordlund jessica larsson

like a shadow from the past

vi hade det verkligen och menar det verkligen en underbar vänskap. det var allra bäst och starkast i början och det bara växte och växte och tillslut blev vi fyra som var så tajta. senare blev det lite bråk här och där och jag slutade umgås med er och det har varit en förjävlig tid. även om man känner sig bra så finns allt imellan bitarna. det kan aldrig bli helt bra efter det som vi hade. vi var verkligen allt. vi har för bra minnen alltså,
som när du och jag fick för oss att sjunga singstar ca två på natten när vi var sjävla och din katt fick spel och hata mig. fyfan vad rädda vi var, det brukar ju vara att man tänder lampan när man tror att man har inbrott ochsånt men vi var så rädda så vi släckte så det skulle se ut som att vi var borta haha sen när vi titta då var det din katt som hade ett eget raveparty.

jag saknar allt a.


gun to my holster

en morgon med djup snö så hela myggkroppen försvinner. nu blir det att sätta upp håret i en sommarknut och sätta på sig bikiniöverdel och shorts. ja jag är tokig och jag säger bara fräkit. jag gillar men jag är ju faktiskt inte i italien än.. jag kan inte vääääääntaaaa.

bibione












dit drar vi i sommar med buss. det är alldeles för fräkit. overfräkit. bibione - yezir. pengarna sitter på kontot, är ju alldeles för fräkit för att förstå det. jag kan inte fatta min dröm slår in... italien. jag är lycklig! det borde man vara när ens dröm går i uppfyllelse.


It's all about me



beställt i namnet jessica. min mot februari. nu snackar vi fräkit.

The rebounder

vaken. övertrött. the rebounder spelas och spelas med amanda jenssen. jag älskart. julfrukost till filmen drömkåken. så ut-tjatad ja. inte fräkit. idag ska jag inte göra något wiho. nu blir det att styla håret och dra på sig iskalla sommarkläder. är det inte sommar ute ska jag ha det inne. jag är sommarkär nu. ge mig nu nu.
babarapababa bye


håthåthåt


nääämen dööö bloggen kvalite? så mycke koralligare annars o mera sun juh!

jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu jag vill utomland nu nu nu nu!

sleepy

min jul - helt okej. roligare än vad jag trodde det skulle bli. rolig? nej. sömnig? ja! höjdpunkt - bestämmer för en italien resa i sommar och snackar om tidigare snack att möjlighet flytta till australien för att slippa kylan. fräkit


summer juicy




god jul



Merry Christmas

immature

att skriva onödiga kommentarer för man har tråkigt är inte normalt. att skriva elaka kommentarer för att man har tråkigt är så inte normalt. jag säger det här för hela du är inte normal. kom ut ur ditt feta skal och visa vem du är för folket. du är så inte normal. du är bara ett enda stort skal. bli mogen och visa att du går i åttan. är du seriöst 10 år eller? ibland verkar du yngre. orka vara så omogen jämt. seriöst hela jävla världen kryllar av omogna människor.. hur fan orkar man vara en?

we've got nowhere to run


ny duschat hår osminkad och ett busigt humör är allt på topp








Rabih Jaber ´ Lets Dance



fick reda på att min blivande man ska vara med i lets dance.. vet vad jag kommer göra på kvällarna när programmet börjar sända... sitta bänkad framför tv med en telefon fulladdad med pengar och rösa som toker

my only wish this year



I want someone to love me someone to hold me.
Maybe (maybe, maybe maybe.) he'll be all my own in a big red bow
Santa can you hear me?
I have been so good this year and all I want is one thing
Tell me my true love is near
He's all I want, just for me underneath my christmas tree
I'll be waiting here.
Santa thats my only wish this year

if I can turn back time


bilden säger allt vad jag vill ha nu
är och kommer alltid vara en av mina favoritbilder. minnerna med dig amanda är oslagbara. runt fem/sexan var vi så tajta så vi nästan sågs hela sommaren ut. sommaren 2007 glömmer man aldrig. tänker fortfarande på den lika mycket sen dagarna som rullade förbi som tickande sekunder. snart är det sommar 2010 och vi träffas knappt.. jag saknar dig amanda polisman.
polisman hjärta brandman förevigt.


dan före dan före doppardan





queen bee for the duck's


andas luften ren men fryser om min näsa

nu blir det att andas frisk luft och frysa om näsan och få rödrosiga kinder. blir att fota therese och fina snöbilder. är ett riktigt vinterland här ute i skogen och solen lyser.. helt perfekt! en vit jul i år verkar det bli.

tell me how do you feel, i'm so confused

det var så förvirrande så jag gick upp från sängen och gick fram och tillbaka fram och tillbaka fram och tillbaka fram och tillbaka med tankar som yrar runt som en snöstorm med små små snöflingor. senare sa jag till mig själv. jag är ju jessica larsson, en larsson.. vad har jag att förlora? sen gör jag det och nu sitter jag här med en förvirrad hjärna och känslor.
vad fan vill jag? jag vill bara veta för mig själv nu

god morgon vinterlandet

så skönt att få sova ut idag verkligen. har ju tagit sovmorgon hela skolveckan men man njuter ju inte av det precis utan bara mer och mer stress då. jullovet är igång och gud så skönt det är! den här dagen tror jag bara stannar hemma osminkad ute på landet och inte gör någon nytta alls.

långa nätter och en osminkad glad jessica


yezir


9bäst body&brain 2009


hide and seek

whata hell is going on? då var det seek och när det är där blir det hide.
jag vet bara inte hur jag ska göra.

were are we?
spin me round again

i ett fönster

jag tror jag gör det faktiskt. men jag vet inte själv om jag riktigt gör det. men jag tror det. och då blir det jobbigt. igen. jag som hade stigit upp från fallet. kommer jag ramla igen?

en sak som lockar sommaren mera


slutet av 2008 tror jag



början sommaren 2009



sommaren 2009

födelsedagen

planeringen för födelsedagen 5 januari är i full gång nu. har bjudit hem några och några svar allt har man fått. än så länge är det tilde, fillan, linn ahlberg och kanske mathilda. några svar kvar. kommer bli guld. mot helgen blir det party för fulla rullar och leva loppan men först så har vi ju faktiskt julafton och nyår. en sak i taget brukar man säga.

one sweet day

det är så svårt. jag vet verkligen ingeting just nu. jag fattar inte vart det ligger. är det som du sa eller är det bara ett skal över dig. förvirrad är jag. verkligen förvirrad. du sa det och jag brydde mig inte så mycket. men nu så blir det allt mer suddigare suddigare. jag förstår inget. det kanske är som du sa men det vill jag inte inse. jessica skärp dig.

face drop

du har ingeting med det att göra. förstår du aldrig. jag bryr mig faktiskt vad som en händer. ha ett bra liv


How could this be

att jag alltid ska ställa till det. det blir så varje gång det händer. någon berätta mig varför. varför jag. jag sitter för mig själv varje dag och frågar mig varför jag.  jag ska ge upp föralltid men nu står jag framför ett svårt val, ett riktigt svårt val och jobbigt. jobbiga situationer som jag inte vill fatta men igentligen måste. tror jag inte fattar fortfarande. jag vill inte inse. alltid ett problem med det med mig. att jag aldrig kan fatta och låta det gå men nej jag ska vara så envis. ibland står jag inte ut med mig själv. good daaaaam'n
hur ska jag göra nu?

tinsel



kolla på united 93 med cissi och bror, blev inge baksmällan. skola imorgon och hoppas på en bra dag. dagen idag var i alla fall helt okej. sydde klart klänningen i måndags men har glömt den i skåpet sen dess.. aja visar den senare kanske blir att bära den till julavslutningen eller nyår får se. nu ska jag gråta vidare till filmen så brutalt.. pussar


lägenheten

sitter nu i lägenheten med en bror under soffan som gömmer sig för cissi som kommer snart.. är bara ett ord för hur min familj är.. jaja cissi sover här inatt så tråkigt kommer det inte bli. blir att kolla på baksmällan senare. hejdå

tredje advent - lucia



vet vad jag kommer göra ikväll kvart över sex. bänkad framför tv och titta på årliga luciafirandet. så fint.

get some medicine

du behöver hjälp flicka. du försöker alltid få ner mig på botten från toppen. varför. är du avensjuk. du är. du behöver hjälp flicka. alltid när något går bra i mitt liv försöker du alltid förstöra det. du behöver hjälp flicka.

juicy picture(s)

















lite bilder från stockholmresan med 9E och 9F. inte alla bilder så kanske kommer flera senare. kan dra stockholm kort.
bussresa med rim, lång tunnel, levande historia, fik, engelska med främande personer, bilder, riksdagen, teater på riksdagen, Iijolainen haha, kineser som säger ouo i think she is a lesbien, shopping utan köpa, godisaffär, springades till bussen.. så såg dagen ut. men det ska finnas lite bilder från fiket  och godisaffären och så ska sandra ha lite bilder.


he is so juicy



jag är kär så det skriker om det! you are not alone spelas om och om igen på spotifylistan. synd att han inte kom till final men men han är fortfarande nummer ett! min rabih

Like a shadow from the past

I am crying!

I'll give my own time,
I'll give my whole life,
I'll give my only light

I'm crying because of you

förstå att jag menar det jag har sagt och tyckt ett bra tag! den här gången menar jag det. det har du nog antagligen märkt vid det här laget! förstår du NU att jag verkligen menar det nu? jag tänker inte gå runt att lossas att allt är bra och vara nån jävla reservunge 24/7! den här gången får du fixa för det är du som har sotat detta vänskap! kom fram till mig och lös det istället och erkänn att jag har rätt? är det så jävla svårt. tårarna rinner för kinden pågrund av ditt egospel.. och jag som har trott att vi var kompisar? vi träffades aldrig bara nån enstaka gång i skolan, du berätta aldrig saker. nej om du vill ha tillbaka det som var så får fan du ta tag i det, inte jag! som du försöker nu i skolan så gör du fel.. det kommer inte funka!
och vadå hon? jag har ett namn om du minns det!?


stockholm

mot stockholm imorn halv sex. bussresa med rim, = ett ord, oslagbart! klockan ringer 4:00. hejdå


tredje december

inge skola idag, missa bussen till linde för nån konstig gymnasiumdag. I alla fall så ser dag ut såhär
myskläder, uppsatt, plugg, godis, julkalender, jullåtar, mys med julbelysning, längtan till snö, frostbilder.
nu - tvmyyyyyyys


tomtarnas månad


RSS 2.0