saknar frida hyensjö

jag saknar dig frida hyensjö! kommer aldrig glömma ridlägret tsm. och sommaren<3 var helt underbart. hoppas vi kommer att träffas snart. känn dig saknad.


min nya klänning;

kunde inte vänta med att ta kort på den. här har ni min fina nya ögonsten.


dagens skolbilder

dagens skolbilder då :D dagen började väl helt okej men sen bröt jag ihop, tack tilde&fillan<3




richard o tolo :)<3


fjortisligan haha, tolo richard o rasmus :)<3


fotokväll med lina

här kommer mina bilder från fotorundan med lina :)
bilderna är inte precis dom finaste men har lånat lina systemkamera lite, bilderna får jag atningen imorn lr nån annan dag men snart så :) dom bilderna e bättre, haha :)
















måndag

vaknade 7 och steg upp och platta håret o sminka mig, gick till grannen kavrt i 8 typ o hon släppte av mig vid shell idag för skulle till tandläkaren på morgonen. ush hade undersökning bara och det var väl bra, ska tillbaka dit precis om en månad för typ kunde ha stor risk för att få tandköttsinflamation :( buhu.. hatar tandläkare, hatar alla läkare!
aja kom till skolan prick och hade idrott på morgonen och kände att det inte var en mening att byta om till idån idrotten, var ju typ bara 20 min kvar, palla så chilla i korridoren. hade massa lektioner idag och hade det väldigt trevligt med tilde,linn och fillan :D<3 haha ja&tilde ägde ju på so! haha fyfan va dumma vi va,vi hade ett papper med frågor om kommuner, vi typ tittade på hemsidorna och skrev av från sidan på datorn? sen bah kom vi på, varför kopierar vi inte bara? hahaha aja man e ju som man e.. BÄST :D imorgon ska jag försöka att få lite höstbilder på raset :) om vi nu har några men det tror jag nog :) aja kommer lite bilder från dagens, mobil bilder kommer nog senare ikväll eller imorn, nu kommer kamera bilder :)


älskar hösten!


haha skabb-bild på både mig och tilde men älskar dej endå tilde! <3



bättre bild på mig men endå ful men såklart så ska tilde alltid vara fin<3


värre bild igen på mig, buhu haha tilde<3

sen kom mamma och hämtade mig och åkte in o handla på soltunet (ica) och lågprismagasinet
fick en hösttavla med löv på och halsduk,mössa,vantar i ett men halsduken var jätte kort och mössan var ful och vantarna var försmå men antar att det kanske blir hemmakläder då

RSS 2.0