Söndagen













Det börjar med V och slutar med inter





























Vikersvik







Bloggsuget kommer tillbaka

yes säger jag bara, nu börjar jag få tillbaka mitt bloggsugande så nu kommer det nog upp inlägg väldigt ofta, ska också försöka ta mer bilder på det som händer om dagarna.

Igår måste det väl bli eftersom klockan är 01:57, haha..aja igår stannade jag hemma från skolan pågrund av min hosta och är förkyld, har varit hes men det har släppt nu men så kom förkylning istället, inte kul och världens huvudvärk har jag, lovade att komma till skolan idag men det går inte idag heller, har en sån huvudvärk och idag är det en halv 4 dag i skolan och det blir för långt och förmycket, båda jag&mamma kom överens om att stanna hemma idag med.
Imorgon blir det iallafall skola för då går vi bara till 20 i ett, gör vi varje fredagar så det är ingen större fara så fredag blir back to school. Nu ska jag försöka sommna till en film. Ha det bäst underbara läsare ♥


At the beginning

lyssnar sönder denna låt som kommer från en data animerad som heter Anastasia, har inte sätt filmen men jag bara älskar den här låten.



Alfta


jag&joel, har fått i sig lite för mycket haha


elin&syster dansar




Viktor, sundsvall & elin haha


björn, brosan & viktor


systrarna släpper loss


sen gorde joel fyllekäk till oss två =)


tågstation i falun på toan


tanka bilen


brosan&joel

Blonderar håret

Hej bloggen, då var min födelsedag över för detta år och nu så är man då 15. Har en del bilder att visa och skriva en hel del men orkar inte nu, bilderna kommer nog senare ikväll för jag,syster och kusin Lina pratade om att gå ut idag och fota, får se hur det blir med den saken.

Nu sitter jag här och blonderar håret, det svider somfan men kommer nog bli supersnyggt! Bild kommer nog upp någongång. Får ta ut färgen om ca en timma.

Idag händer det inget specielt, färga håret och försöka vända på dygnet.. det är ju skolstart om 2 dagar. Ska bli kul faktiskt, kanske inte själva pluggandet men att träffa alla ochså va.


Min födelsedag!

ja må ja leva
ja må ja leva
ja må ja leva uti hundrade år
javisst ska ja leva
javisst ska ja leva
javisst ska ja leva uti hundrade år
HAPPY BIRTHDAY TO ME! 

idag är på väldigt bra humör, om ca en timma kommer släkten för att fira min födelsedag, nu är jag 15 år. Det känns inte som det än men imorgon kommer det kännas så. Det vi har bakat är chokladmuffins med blockchoklad bitar i, vanlig jordgubbstårta, hade dålig fantasi så det fick bli en vanlig tråkig jordgubbstårta o lite annat. riktigt gott och får se om min kamera kommer idag, hoppas men tror inte det.



15 år!


RSS 2.0