första advent


italien drömmen slår in



i sommar smäller det! ff-resa till italien och steka sönder kroppen med galet bra partykvällar! amanda fortfarande ON eller?! en del av summan sitter på kontot redan, italien här kommer jag sommar 2010

början i december

Sent i November, och luften är klar
Bilarna glittrar av frost
Snön som beskyddande hand överallt
Men vem sveper täcket om oss?
Husen är höga, och världen är stor
Vad värmer stjärnorna då?
Men när någon där uppe ser ner på vår jord,
syns våra ljus ändå

Jag säger välkommen hem
Bara kom som du är
Välkommen främling och vän
När alla lamporna tänds
Finns det rum för dig här
Välkommen hem igen

en stjärna lyser så klar


sommarkänslor



mamma är bäst



mamma är bäst, fick stanna hemma för mensvärken! tack du rockar!

äckel onsdagar



äckel hår, äckel mens, äckel ont i magen!, äckel skola, äckel onsdag, äckel lång dag äckligt äckligt äckligt! gillar inget idag idag! halsduken sitter fel.. stora silverörhängen är fula, knuten i håret är de inge kommentar om! skolan.. hej då äcklen
nej seriöst orkar verkligen fyfaaaaaaaaaaaan!!!!!!

studiedag

studiedag imorn, det hyllas! precis vad jag behöver. sov hela natten och somnade endå när jag kom hem... idag har jag jobbat ihjäl mig förutom svenskan. språket blev bästa idag. nya mål med, nu går det riktigt bra.
får se vad som hittas på imorgon. funderar på att åka in till gatorna.


blindness

på svenskan idag slog det mig
jag har varit blind
att jag kunde strunta i saker, göra saker som får mig att må dåligt. ber om ursäkt alla. det är över, vidare och bättre. har inte förlorat, har resit från ett långt trångt fall! det är att vinna. har sagt det förr och säger det igen..
damn i'm good alltså


s dagen



s dag idag i skolan. snack (klassråd), so, slöjd (syslöjd), snacks (lunch), svenska osen språk (svenska/engelska) jarruu ibland är det lite festligt eller? efter skolan blire hemgång för pallar inte stanna kvar i gatorna idag! tofs uppsatt, stor skön mjukiströja som är systers (tack!) o en stor mysig ful gammal halsduk. nästan inge smink heller, damn im good ibland alltså. nej bye wolfisar!

boy you make me smile


härlig kännsla

känner en riktig bra och härlig kännsla just nu. ny duschad, skön låt på spotify she wolf deeplick club remix radio edit - shakira, bättre än originalet. lämnar ut att jag alltid är för remixarna som har mer partybeat i sig. ler inombords, kommer allt bli bra? det tror jag ! nu är det bara att hoppas men vill inte lämna ut på bloggen igentligen för varje gång då brakar allt men nu ska jag hoppas! i feel good och taggar skoldag imorn? wierd men kort kort dag

juice me


zzZZzz

bloggen är tråkig just nu, vet! men förlåt så krigar jag i skolan just nu. jag försöker verkligen fast en sak som verkligen aldrig har vart jag är skolan o allt plugg"livet" oså men försöker. inte lika mycket tid eller vilja at få inspiration. jag ska försöka bättra mig lovar hjärtan.

vill vill inte







ett gäng samlat, dricka, festa, maxad musik, vill ha! sommar 09

vill ha sommar, vill ha mera pengar, vill ha helg vill inte inte åldras vill inte gå i skola imorgon, vill inte säga hej till dig imorgon men du går i samma klass... det är svårt, snart dags för födelsedag, den femte januari då smäller det styr upp något, snart sexton feta år, övningköra, vill vara ute och springa i kort kort och skrika nu är sommaren här vi ska festa natten lång, vill sluta karlsäng livet, vill inte lämna alla underbara folket, vill träffa nytt folk. livet är riktigt svårt ibland att fatta och veta vad man vill.
jag fattar inte, är det svårt för dig att erkänna att du är vänn med mig? vad handlar det om? nått måste det vara! det är annars inte normalt hur du beteder dig med mig sen hur du är annorlunda med andra?

skolan

sitter här med förstört våffelhår så det är så fult så jag vill spy! har egen timma i en timma iställe för idrotten! jag hatar skolan alltså! varför börja så jävla tidigt? no lifer alla lärare oså alltså. nästan fult platt hår nej hatar verkligen livet ibland, jag som var så nöjd med håret imorse... pappa skratta, nolifer ehehhe. i alla fall så hatar jag allt just nu! grrrrr. bild sen och engelska helt okej!

våffelhjärna

våffelhuve klart, hjärnan blir lagd på hyllan för en en gång, slutar fem över tolv och det tackar jag för! hem nästan på en gång för fix mot kvällen då de blir partaj för fulla rullar me bl.a johan c! tackar jag med för med dubbel nigningar! fin flicka jag är. nu, strax pallra ner sig mot hallen för gång mot grannen ramkvist för ner mot bussen för bussen mot skolan. tre lektioner i en timma, det tackar jag för! vad tacksam jag är idag då...?
btw! mötet..... ja blir att tella girlsen först sen mabye here på bloggen chiao now katter
kan avslöja att det är JÄVLIGT JÄVLIGT SYND OM MIG!


just nu

skola, sjuk, imorgon möte om operation för ryggen, missar stockholm med bästiklass, slutar halv fyra, hem och sova. peace!
jag har så jävla tråkigt

bloggtorka

orkar inte, vill inte just nu. uppdatering när jag har saker att skriva om. snart blir det skola, sug mig! kommer dö ikväll efter plugget oså kommer de va hela jävla veckan ut! skjut mig jaa tack då blir jag glad. nej det här är inte okej HEJDÅ

stort frågetecken

jag fattar inte? är det slut eller är du bara svår att få tag i? saknar när vi umgås det är för sjukt roligt. både våras kommentarer och andras... vill bara inte att det ska vara slut får hoppas att det inte är som jag tror

nattinlägg



kan inte sova! ush hatar att vara sjuk... är inte riktigt sjuk men dålig som fan. känner den dära typiska förkyldsmaken i halsen om ni fattar och huvet bultar somfan och får bara ondare ondare i lederna. öm som fan är jag! ush det suger verkligen. ska försöka titta på nån film men kommer inte lyckas, kommer bara få ont i huvet med all färger och bilder som byts hit&dit. hosta har jag med det är inte okej!


ibland alltså...

ibland förstår jag mig inte på personer alltså... vill bara vrida nacken av endel ibland och försöka få in saker i deras skalle om att det finns faktiskt personer som har det värre men klagar på det endå!?! seriöst alltså... inte utpekad till nån speciel nu men helt ärligt klaga fan inte när du har det bra! jag blir bara förbannad på sånna!

det jag vill allra hellst i världen...

... är att hitta dig, dela och skratta varje dag. det enda jag önskar mest i hela världen. varför kan jag inte bara få det? gör faktiskt nästan vad som hellst... ibland suger livet så jävla hårt! igentligen.... varför jag?

sjuklingen



fortfarande sjuk. skulle ha gått till skolan idag men när jag vaknade så var min röst helt borta och halsen superdålig. nu är i alla fall rösten tillbaka men halsen är fortfarande superdålig, för jag tillhör ju 9superB. är man superhjälte så är man! ingen köping i helgen som var planerat!! ursäkta men kuken säger jag ba! vi som skulle ha så galet så det inte skulle hållas men men kanske nästa helg som jag hoppas att jag har frisknat till...


utsliten, matt och trött

skolan tar kål på mig just nu. alla lärare har för höga kvar på mig, specielt dom bortva vid sp. jag orkar inte plugga så mycket som dom säger jag ska göra. jag klarar inte av det. det har blivit värre. enda som faktiskt har hjälpt mig är nya lilla tjejgruppen i språket med mig, lina, sanna och cissi! nån mer men pratar aldrig med henne så. sjukt kul har vi i alla fall och trots allt svammel och skratt så blir allas jobb gjorda. språket gillar jag starkt! men just nu tar skolan för högt press. blir bara stress som bara blir en fjasko... orkar verkligen inte alldeles för höga krav!

sommarhettan kom hit nu!



vill ha sommar så det nästan inte är sant. tänk dig bara att du ser en hel gata framför dig, du går bara i en fin sommarklänning och ser ner på dina fina bruna ben med ett par supersöta sommarsandaler på fötterna medans håret ligger ner i stora fina sommarlockar med en vattenflaska i handen och fin sommarväska runt armen. du är påväg ner till stranden med en färgad bikini och handuk liggandes i väskan och som är suppertaggad på att få komma ut därifrån. du lägger dig på sanden och springer ner mot havet när du blir så varm så det känns som att du ska börja koka. du kastar dig i vågorna och svalkas hur skönt som hellst. du går upp och solar och så håller det på enda tills klockan börjar dra sig mot tio tiden då du går hem och byter endast till ett par fina korta shorts och ett fint baslinne utan att frysa häcken av sig och leva loppan med alla fyllisar ute (om du inte är en av dom själv hihi) bara jag som längar till det folket? sommar sommar sommar sommar sommar jag vill ha dig nu nu nu nu nu nu!
sommaren 2009 var ingen bra sommar, sommaren 2010 ska bli den bästa sommarn om jag så ska dö!


det flyger ner små vita flingor!

det snöar här hemma förfullt! sjukt mycket snö som yrar runt i luften och lägger sig på den kalla hårda backen. om det håller i sig så kommer det vara lite vitt imorgon i alla fall. nu är det bara att hoppas att det håller i sig. glad blev man ju i alla fall. var sjukt taggad för jul oså men inte längre... vet inte varför så ingen julmusikt spelandes här inte men det kommer väl med tiden

helium ungen

har jag tagit helium eller är det jag som är hes imellanåt? sjukt ont i halsen och vill bara hosta hela tiden för lite kittlandes i halsen känner jag nog allt hela tiden. pigg endå och ingen feber så det tackar jag för men kan jag inte bara bli 100% frisk nu! jag vill bli frisk!

valet som styr framtiden...

jag vet inte vad jag vill. vill jag stanna kvar eller åka bort? jag vill inte lämna folket här som har funnits vid min sida då man lärde sig läsa, räkna, klockan och alla lekstunder man har haft i skogen. det skulle kännas sjukt tomt och dom man har känt längst och bäst kommer man knappast prata med... så kommer det bli, lika bra att vi alla inser det att det är slutet på ett vänskap. kommer sakna ihjäl mig när vi kliver ut med glada munnar och tårfyllda ögon från dörren som heter A-ingången... visst kommer vänskapen alltid att sitta där längst in men är rädd för att det kommer vara för långt in. vill jag bort som jag hade planerat från första i början och börja på ett nytt liv eller vill jag stanna kvar i byhålan och ha sjukt tråkigt om dagarna med personerna man mår guld av? framtiden väljs när man är 16 bast? vafan lever vi i för värld igentligen? jag vet bara en sak, jag kommer gråta livet av mig när vi går ut igenom dom där dörrarna en juni 2010.. jag kommer sakna er alla som får mig att skratta och le!
men nu så har vi "hela" vintern och våren framför oss som vi får se till att det blir minnesvärda och får helt enkelt njuta av den lilla lilla stunden vi har kvar...

huvevärk på högsta grad

hemma från skoldagen idag med, med en enormt huvevärk. ont gör det och vill faktiskt åka och kolla upp det om jag ska vara ärlig.. har haft såhär nu i ungefär i en eller två veckor och aldrig såhär ont, en annorlunda kännsla. har tom börjat blödat ur ena örat också... nej som jag alltid säger inte okej. hoppas bara att det släpper innan jag blir sjukt nervös och rädd!

save me from sickness

hemma med sjukt magont, hes röst och tjock hals. bara jag inte blir sjuk nu igen... imorgon hoppas jag att det blir bättre så bena inte skakar så man kan ta sig in till skolan imorgon. bultande huve finns ju också med på listan... ush nu ska jag försöka sova framför tv i soffan en stund.. save me from sickness people!


plugg plugg stress stress matt matt somfanfan


skoldagen rockade idag! så ska en skoldag se ut. dum, bus, oseriösa, sjunga högt, springa runt o stoja o snacka me underbart folk som man saknat i två hela fucking veckor! tnnnnhx för idag folket, en riktigt lyckad skoldag idag. nöjd med arbetet på alla lektioner förutom språket, vikken press jag har på ett fejknationeluppgift!?! hur fan ska de gå på dom riktiga... hej iv liksom... ush men men snart dushen sen sängen. ögona är ju halvöppa vafan, inte bra måste göra redovisningen imorn men men får hoppas att jag inte hinner imorn... puss gonatt nu kilar ja snart till overkligheten där allt är möjligt

efterlyses



tilde jag efterlyser resten av bilderna från skoldagen... puss hjärtat skicka dom så fort som möjligt!

du lyser för mig


R.I.P



saknar dig älskling.... du var så stor och blå.. länge sen du satt på mitt ansikte.. miss ya!
bästa solglasögona evvvvvvvver

jobbet klart

fyfan vad skönt säger jag ba! blev inge mera jobb för min del så nu är allt klart. imorgon har vi en dag i helvetet men måndagar slutar man tidigt så inte så farligt, är väl mera tisdagar, onsdagar och torsdagar jag HATAR med stort H och R! en vecka med smått kul och stress. efter det är det helg! längtar som bara den. en latte drucken idag och skulle kunna döda nån för att bara få en till just nu! VART ÄR MIN LATTE!??!

girls just wanna have fun



rast nu, snart tillbaka och jobba ute i kylan. blöta knän och vantar har man med.. ingen innebandymatch kollande, orkar inte och försent för den delen också men men. snart ut till det "roliga" snart helg ju...(eller!?!) i alla fall så taggar vi sönder helgen!(D)


jobb jobb....

ut och jobba nu... gaaaah vill inte men måste. tummen ner inte okej det här!

weekend in my heart



i helgen kör vi för fulla puckar. pengarna är i jackfickan och suget flyter omkring inne i kroppen som bara den! nu har vi en vecka i helvetet sen taggar vi sönder helgen! I can smell party!


trötter

uppstigning runt halv elva tror jag och sedan åka hem till landet... skit kul NOT! i alla fall så tror jag det blir gatorna lite senare för och kolla innebandymatch med maken! hihihi men det får vi se om jag har orken. nu blir det något käk och sedan myskläder för fulla puckar. puss

lördagen

lördagen blev som sagt bara en chillkväll som var gudomligt skönt ska jag säga er! har inte vart på humör får något party så blev en drygkväll på gårn, lite kul hade man ju allt. kvällen spenderades med olika personer. hemgång senare till bror i stan och checka film med glass, slocknade runt tre. en helt okej lördag!


julens tid är här, vinterträden bär


nån text

slarvig tofs, osminkad, hemma klädsel, musik och en latte i handen. så ska en chilldag se ut. ikväll blir det gatorna pågrund av lite saker.. nu idag blir det bara att lata framför datan och tv för det får man göra på en helg. inget jobbande idag, blir imorgon istället. skriva ner det här? ahahaha men har bloggsug men INGET att skriva om och orkar inte ta kort. vad kan man göra en sån här dag? latten räddar ju lite i alla fall.

the time of our lives

godmorgon bloggtorka! har verkligen inget att skriva om och inga ideér heller... men kanske kan ta nån bild på outfit så blir det nått mer inlägg i alla fall men vet inte om det kommer bli mera, kanske får en snilleblixt senare! vem vet? är ju jessica larsson.... justja senare blir det nog att praoa lite ute men inte lika mycket. ikväll får jag se om jag orkar göra något, blir väl förmodligen gårn... skit kul verkligen... bye bitcheeees

tonight works is done

satans kallt det har varit idag! ute HELA dagen från åtta imorse, några ingångar men inte mer än en tre minuter oså.. kallt kan jag säga er men har inte vart så jobbig bara kallt och tråkigt. nej inte min framtid precis hahaha men men ikväll orkar jag faktiskt inte åka in till gatorna och alla lampor som är tända ikväll. är hemma och gottar mig, kanske kan ta ett bubbelbad igen om det går? gott skulle de va i alla fall. bye for now.


gooey

uppstigning vid sju idag.. pappa är ju hemma så blir att vara ute hela dagen idag och hjälpa med hans bygget! klagar inte behöver göra något nu, har inte heller varit ute eftersom jag inte har haft ork men det är freaking kallt och geggigt ute. har varit ute sen åtta tills nu men fick gå in tills han har kört klart, står ju bara och tittar på men men sen kommer det nån snubbe på eftermiddan.. jaja långisar på och mössa o vantar! bye for now

sunk unk dresscode


let it snow


ingen rubrik

hatar att komma på rubriker ibland alltså.... vaknade vid nio och ska nu snart gå ner för morgon fix, som frukost för en gång skull faktiskt och lite annat. känner bloggtorka just nu men blir vär mera inlägg senare mot eftermiddan som vanligt. ehehe aja pussar

drink it love it


nappy

somnade runt sista inlägget och vakna runt halv fyra.. inte bra men känner mig trött endå så ska nog gå att sova inatt i alla fall och det som räknas! druckit kaffe latte för att pigga upp mig och det funkade! känner mig redan springsugen eller något. blir ombyte snart till sunkig stor tshirt med shorts och någon sorts håruppsättning. skönt.

look today



vitt linne, brun väst (klippt cardigan), jeansleggins, rosa kofta och uggs. simpel, hemma och enkel

det snöar!

den fjärde oktober 2009 såg jag första snöflingor virra runt i den kalla luften! små små flingor flyger ner mot den kalla hårda marken. nu är det verkligen vinterkännslor hörni! åh så glad jag blev nu! nu är det bara att vänta tills den riktiga snön vill komma till sverige. firas med ett glas apelsinjucie med ett rosa sugrör, fabulous


nattinlägg



när jag inte kan sova så tar jag fram kläder och exprimenterar. vad gör ni?
testade bootsen mot shortsen och säger redan att det är så min stil när värmen kommer igen. långbyxerna åker men uggsen och dom andra stövlarna stannar och shortsen kommer. jag längtar redan. våga exprimentera, var som jag, våga vara sig själv o skäms aldrig över mig själv!

butterfly fly away

Brushed my teeth and combed my hair
Had to drive me everywhere
You were always there when I looked back
You had to do it all alone
Make a living, make a home
Must have been as hard as it could be
And when I couldn't sleep at night
Scared things wouldn't turn out right
You would hold my hand and sing to me

party in the U.S.A


saknar sommaren saknar värmen saknar brännan saknar det gröna

ny design

var så sjukt trött på den mörka och allt så gjorde en simpel header denna gång. bara text för bilderna tröttnar man ju till slut på så nu slipper man det i alla fall. ändrade text på inläggena också. nu blir det att dammsuga som jag inte har gjort än sen blir det musik the hole night. I'm loving It

sweet sixteen soon



födelsedagen närmar sig faktiskt med små steg. redan i janurai är det dags för sweet sixteen. kanske dags att börja göra lite små planer för att ta upp i slutet av december. vart ska festen vara? tjejmiddag på själva födelsedan? isånnafall vad för mat? kanske dags att börja tänka på det. visst hela november och december är imellan men redan vi vet om det så står vi där i början av januari.. det går sjukt fort fram. den femte januari smäller det!


ingenrubrik



fan skrev ett rätt så bra inlägg och sen ba ska internet stängas ner... jävla skiit orkar fan inte skriva om men i alla fall så ligger jag i sängen och lyssnar på massa musik.. kult inlägg? nej inte precis men har värsta bloggsug men vad ska man skriva om då? står helt stilla i dollyhuvet?!? help me..? blinkar hon flickigt o flörtigt*


dygnvändning

inte bra, vaknade runt tolv idag men somnade om tills två typ.. inte bra det inte måste vända tillbaka dygnet innan skolan börjar igen men är ju typ en hel vecka kvar men endå liksom. klädsen idag blev bara linne, shorts, väst och uggs.. pallar verkligen inte idag hur matt som hellst i kroppen är jag.. men ska snart dra mig neråt för att göra dagens prao jobb som går på max tio minuter hehehe

damn i'm good!

kunde inte blogga mera igår pågrund av något jävla virus skit eller vafan det var för nått. panik fick jag i alla fall så stängde av och gjorde massa saker så nu har det försvunnit! damn i'm good alltså! sen började andra saker funka på datan som inte har funkat på hur länge som hellst, som mitt inbyggda internet och skrivbordsikonerna syns utan att fixa fram dom! redan sagt det men säger det igen damn i'm good!!! (;

even if the sky is falling down


hemmakväll

blev inget fotande med bästaste tudde, är för mörkt, sent och mamma vill inte skjussa in till gatorna. är en väldigt dum vecka att bestämma något på, alla slutar så sent men kanske nästa måndag eller nått när vi slutar lite tidigare och det är rätt så ljust ute! himlen är ju så svart så man inte vet om himlen har försvunnit och det bara är en tom yta? jaja det får bli en annan gång!

dolly dresscode



dollyjessica klar för hittad partyoutfit för fredagen eller lördagen, blir kanske birthdayparty! grattis rebecca wikström! snart blir det ombyte för lite mera vardag och kall vinter. får se vad som händer nu, ska i alla fall ner och dammsuga badrummet och hallen som lite prao haha man har det bara för bra ibland alltså!


blåsig vintermorgon

redan november dåva så för mig är hösten över! runt tre träd här hemma på gården har några få löv att tappa från sina pekiga granar. satte alarmet på nio men orkade inte gå upp så somnade om och vaknade elva istället, skönt. sitter i sängen med rosa sidenpyjamas uppvikta till shorts med uggsen på, riktigt mysigt men nu blir det fix så man är redo för dagen. ska även försöka hinna med att få något i mig om jag klarar av det, har inte ätit riktig mat på fem dagar! nej kan inte sitta här och dega nu ska det fixas

första november



första november redan... tiden går alldeles för fort alltså. när man var liten så stog tiden stilla liksom men nu så var sommaren nästan redan ett halvår sen...? det känns som nyss, det är helt sjukt! har bara chillat runt idag i huset med en tjock och brinnande hals, hoppas på en aning friskare dag imorn. har mera ork i kroppen nu iallafall så kan stå på bena igen! ligger och lyssnar på party in the U.S.A bra låt de men nu ska jag forsätta att göra ingeting. imorgon börjar praon men får runt fyra dagar ledigt extra så sovmorgon imorgon baby seeeeeya!


RSS 2.0