Omplanerad dag



Dagen blev inte som planerat. Blev ingen emma utan var hemma hela dagen och gjorde ingen nytta. Det var ingen sol heller så det gick inte att sola, det började faktiskt blåsa rätt så mycket senare och blev lite småkyligt, bara inte vädret blir så imorgon! Har iallafall dushat löshåret igen men bara blötit det så det inte är lika slitet.

Imorgon blir det kanske att åka till frövi och kolla efter moppe med mamma. Hoppas på det. Nu ska jag lyssna på lite lugna låtar och sen välja nån film att sommna till. Sover i mitt rum inat... gjorde det aldrig förut.. får se hur det här går.
Bloggar imorgon hare bäst allihoppa och kommentera om eran dag, skulle vara roligt att läsa.

Summerday


En tråkig men varm dag har det varit idag. Har inte gjort något vettigt idag alls, mest solat. Solade först på framsidan ett tag, sen baksidan och sist på taket, riktigt varmt var det där men tog inte så mycket då klockan redan var sju.
Imorgon blir det förmodligen att vara med finaste Emma och ha skojigt, Hoppas bara att vädret är lika fint, hellst finare då man verkligen svettas utomhus. Har bara suttit framför tv den stunden jag inte solade och dött av tråkhet. Nu blir det att göra samma sak. Hörs imorgon.

090424



En riktig bra skoldag har det varit idag. Knappt några lektioner och inga var tråkiga idag häller, bara den första men tiden flög iväg.
Efter sista lektionen blev det att vänta på Amanda och Emma.  På deras sista lektion som var bild var jag med på, hihi och det var väl rätt så skojigt men sjukt jobbig klass det var haha, men riktigt kul var det och fick hjälpa lilla victor rätt så mycket hehe. Efter det blev det att åka hem med mamma med en liten twister att mumsa på. Skulle gjärna viljat ha solat när jag kom hem men på baksidan så blåste det väldigt mycket och framsidan fanns det inte ens sol? Där rök dom sommarplanerna så fick traska upp hit och skriva lite. Ska snart checka om solen har kommit fram. Skulle inte vara fel med lite sommarsol nu vah? Det har verkligen varit sommarsol idag under skoltid.

Dresscode;
Vit klänning - Wear it
Svarta leggins - H&M
uppsatt hår i en knut.

Flummdag har det varit iallafall! Älskar er tjejer, ni gör min dag!

Pussgurkor


Godnatt pussgurkor. Det är en dag imorgon också och jag längtar lite faktsikt. Godnattkyssar.

Kissinglips



Plugget idag var på topp! Dagen rullade på och inga lektioner var jobbia, jo matten men det är verkligen HATA! Började med b-tid som tillbringades med Emma och gjorde musikprovet, gick verkligen gallant, hk sen och riktigt goda pizzabullar gjorde vi och var ju självklart med min lilla partner Mathildawilda, So sen och den var faktiskt riktigt okej, tog igen det som jag missade i tisdags och var verkligen i ett behov och var rätt så rolig faktiskt, lunch och den var nog den tråkigaste biten på hela dagen men traskade ut mot parken och satte och sola med Mathilda med musik, efter den underbara sommarkännslan så blev det dags för engelska och tittade på en skräckis, ushush inget för mig, gammal film men det är ju dom som är igentligen läskigast? för nu för tiden är det ju bara monster och sånna där sjuka filmer, dom gammla har ju faktiskt riktigt mer logiska grejer i sig, nej ush tack menmen det får väl gå? sitter ju inte precis och pluggar istället, får väl hålla för ögonen och öronen hihi,, matte och språk var det sista och det kunde jag gjärna ha varit utan men gick rätt så snabbt. Tror man blir på bättre humör när man har sommarväder!

Hem sen vid halv fyra och latade framför tv en stund och nu sitter jag här och njuter av den fina solen som värmer på ryggen oxh ljuser upp hela skärmen så man knappt ser något hihi, har inte ätit något idag förutom pizzabullarna så ska snart ner och kanske steka en hamburgare? eller tvp? eller nudlar? hm kanske båda? jepp bara för att jag är liten och smal så betyder inte det att jag inte kan äta som en riktigt matdyrkare. Nej fint väder är det så ska kanske försöka gå ut en liten stund och kanske ta fina vårbilder? Puss allihoppa.

Mobbardagen


Plugget idag var inte så farligt, förutom allt mobbande. Som jag skrev, jag sminkade mig aldrig och kännde mig faktiskt mycket fräshare, men ja det var första gången jag kom till skolan utan smink och dom flesta kännde inte ens igen mig, en del mobbade även, på skoj då, lite småkul men kommer ha såhär ett bra tag nu. Min hy mår mycket bättre också.

Efter skoldagen blev det att stå med fillan först och vänta på hennes buss, sen blev det att prata med rim, sandra och emina och efteråt blev det att umgås med Amanda, Felle och Sara. Gick till statoil vid fem för att sola, det behövdes, känner mig riktigt blek. Imorgon vet jag inte vad som händer.

You make me happy

Vem kan man igentligen lita på? Man försöker förklara för folk vad som pågår om man inte mår bra över de och sedan får man reda på att dom som var kallade för sina "bästa" vänner gör samma sak som en annan gjorde som du mådde dåligt över? Blir man glad då? nej det skulle jag inte påstå. Finns bara en persson som gör en glad, alla sms man skickar får mig på andra tankar och jag älskar det. Mår aldrig dåligt då, önska man mådde så hela tiden, kanske blir det så en dag?

We´ll keep dancing


Förälskat på nytt och mår redan bättre än vad jag har gjort dom senaste månaderna.

När jag äntligen har träffat en underbar persson blir allt bara fel med vänskapen. Kan man aldrig få vara helt lycklig? bara en gång? är världen så grym att man inte ens ska få kännas sig lyckad med allt en endaste gång? hjärtlös värld är vad det är.


Sommartider hej hej sommartider



Åh den låter har verkligen fastnat i min skalle alltså, måste ladda ner den sen alltså. Riktigt fina minnen från i lördags och alla sommrar som har varit med denna låt. Denna sommar kommer aldrig slå nån annan sommar, känns det som.

Snart blir det att dra ner mot vägen för att hinna med bussen till grythyttan (hällefors), ja fick inte låna pengar av mamma men fick låna av syster, verkligen ett stort tack syster! o tack mamma för att du skjussar ner till bussen!

Hos Ica kommer det bli väldigt kul, flumma och massa saker. Men måste dra nu, ville bara skriva lite kort innan jag drar, vet ju inte när jag kommer hem och kommer inte blogga något mer förens jag kommer hem så, puss ha det bra och gissa vad, denna gången är min mobil med så smsa på bara om ni vill något, 0761066507.


piercing



Ja jag har ju sagt att jag ska pierca min överläpp men jag ska ju inte göra det hos en riktig picerare, jag ska ju ta det själv. Eller en kompis till mig ska ta, men jag vet inte riktigt om man vågar det. Det finns ju så mycket risker men igentligen varför finns det mer risker när man gör det själv? man har ju endå dom rätta grejerna. Jag har inte häller råd men jag dör efter den här piercingen alltså. Jag ska ta den här piercingen så fort min kompis kan ta, när han har fått tag på en riktigt bra kanylnål. Det bästa att ta med om man ska det själv.


tack Ica för att jag får en läkepiercing av dig!


Helt slut




två bilder från festen, inte mina bilder men men, ser hemsk ut men partybild så.

Är helt slut efter hela helgen och halva förra veckan. Har inte varit hemma enda sen i torsdags förutom en liten stund på lördagen då jag passade på att bloggade lite. Därför har det varit dåligt med uppdatering. Men idag blir det att vara hemma och ta det lugnt och så blir det väl nora imorgon antar jag.

Drar helgen lite kort. Börjar på torsdagen för det var då lovet började så.

Torsdag - Skoldag med påskaktiviter och sånt i skolan. I spår ett så vann ju såklart min bästa klass 8B. Efter skolan blev det att gå hem till amanda wirström med emma h och richard. Efter ett tag kom emma n och richard drog hem. Vi drog ut på stan och latjade hela dagen och eftermiddagen, senare mot kvällen hämtade min mamma upp oss och åkte hem till mig för att sova hos mig ute i våran lilla friggebo. Riktigt kul var det och bilder kommer i ett annat inlägg.

Fredag - vaknade ute i friggebon med mina fina tjejor och myste lite. Åkte in till nora med amanda vid halv ett kanske? emma och emma hade åkt hem till emma n först. var med amanda i stan och satt och solade i parken på parkbänken och tog lite kort ochså. Sov hos amanda och hade det roligt.

Lördag - vaknade upp hos amanda och åkte hem redan vid elva eftersom jag skulle till hällefors senare med magnus och biller så åkte hem och dushade ochså, bloggade lite då som ni ser inlägget under. Vid fyra drog jag och min bror som skjussade till statoil för att hämta upp magnus och biller och sen blev det att åka till ica vid grythyttan. Blev förkrökning där och fix och senare blev det att åka ut nånstans till nån lokal som jasmine och sandra hade hyrt, riktigt kul var festen. En jätte lyckad kväll men sen spårade allt ut när det bara blev en massa bråk ochså. Finns väl lite grejer som jag kanske inte vill skriva då men kanske kommer upp senare i framtiden, beror väl på hur det går..
Efter festen blev det att dra hem till ica och sova där.

Söndag - vaknade hos ica och hela dagen kollade vi på film och datan ochså, var så sega efter gårdagen så man orkade inte så mycket, lite bakis var man ju. Senare mot kvällen blev det att åka in till hällefors och träffa anton och victor. Träffade Anton på festen och dansade med honom jätte mycket, riktigt söt kille var det. Den där victor kännde ica och så vah. Åt pizza på grillen med dom sen och latjade. Ica och jag hade det väldigt kul iaf. Sen blev det att åka hem till Ica för att sova där igen och satta på nån film och sommnade till.


Måndag -  Vaknade vid ica igen och bara sega där, lite senare åkte jag hem och nu sitter jag här och är helt slut. Idag ska jag bara vara hemma och chila. Imorgon får det blir nora och göra något roligt med mina tjejor. 


090404



God morgon allihoppa!

Gårdagen var väldigt tråk på eftermiddagen, blev bara tv och data för det mesta. Sommna rätt så tidigt igår, var jätte trött. Tror jag faktiskt har sovit i ca tolv timmar, för sommnade 21:28 eller något sånt och nu är klockan 10:16. Har nyss vaknat.

Skönt var det och får se vad som kommer hända idag. Klädsen blir något enkelt utan smink iallafall, kanske en knut med vanliga leggins. orkar inte hålla på fixa mig idag. Känner mig väldigt seg och sliten. Kanske kan fråga mamma om vi kan ta en tripp in till nora för att sola lite, känner mig lika blek som ett spöke, skulle behövas, har inte gjort det på ett tag nu.

Nej hörnini, nu ska jag ta och käka något, kanske bara en frukt då jag inte är något för frukost, bara så man får i sig något, sen kanske man ska ta och plocka lite på sitt rum, vika in tvätt och lägga in rena kläder som ligger på golvet och lägga smutstvätten i tvättkorgen.

Lovley friday













En sjukt underbar dag i plugget var det idag. Ingen lektion var tråkig idag, bara första lektionen som var seg men den behövdes, satt och pluggade på musikprovet jag ska ha om två veckor, musiken var jätte rolig idag, svenskan var bara bra för nu börjar jag få klämm på grammatiken för årsk. 8!
På lunchen blev det att umgås med Amanda, felle och emma H och emma N, riktigt kul var det.
So sen och kom försent på den igen men denna gång var det inte ens med meningen.. det gick snabbt iallafall.

Efter den korta skoldagen blev det att gå upp mot konsum med Tilde, Fillan och Linn, efter konsum blev det nöjesbutiken och ica med Tilde och Fillan. Älskar er flickor! Efter ica blev det adjö till Tilde och jag och fillan satte oss utanför nöjesbutiken och väntade på hennes farfar, skratt och solning, inget blev fel!

Efter hon hade åkt hem gick jag ner mot skolan igen och var med Emma N och gick upp mot filmhuset och nöjesbutiken och sist parken och satt och solade och hade roligt, denna gång med solbrillorna, riktigt mysigt, inget kunde gå fel där häller! Satt inne i skolan och chillade tills klass 7F slutade där det blev mycket flum, och jag gick in i en dörr, är man bäst så är man. jaja nog med skolan, en riktigt bra dag har det varit.

Nu ligger man här i sängen och dör av tråk, ingen kan hitta på något för alla är sjuka eller ska bort. Vilken rolig fredagskväll man får då..

RSS 2.0