Mitt långa blonda hår..

Är så jävla förstört! Nej är inte ett dugg på humör, mitt hår är sönderslitet och min hårförlägning är också sönder slitet och är mindre än 30 cm nu, förut var det 45 men nu så är det ju lika kort som mitt hår. Men har inga pengar för att köpa nytt! så nu måste jag ha en knut enda tills jag kan köpa nytt hår och det kanske blir till sommaren? m kul? Mitt hår är så jälva slitet att det ser ut som att jag har 100 kg hårspray men gissa vad, jag har inte ens hårspray? och mitt hår känns som att jag har hårspray med!
Nej mitt hår är så förstört att det nästan känns lika bra att raka av sig det och börja om, men skulle aldrig göra det hehe, men det känns som det!



Snälla ge mig tillbaka detta hår, dock inte hårfärgen! Kolla bara på längden.. Börjar nästan gråta.

Tråklov

Ingen maja idag, hon var i sälen? att jag kunde missa det? haha hon har väl roligt så ska inte klaga.
Hela dagen har jag suttit vid datan och snackat me folk och kollat runt på bloggar.
På fredag blir det i alla fall kul, det blir fest med syster och kompis Ica hos en kille som heter Klas i vikersvik. Ska bli väldigt roligt.
Nu ska jag fortsätta med det jag har gjort hela dagen, haha har man kul eller vad?



Brun design

Förlåt för ändringen men den senaste desigen var inte riktig "jag" och ville ha mer design, hade inga bilder nu heller men jag tyckte att det blev helt okej endå med bara text och lite loggar i bakgrunden. Ska försöka ha den här tills våren nu, om jag klarar det, kanske tills sommarlovet? haha ja det får vi se, vill du ha en design så är det bara att du kommenterar här i bloggen eller mailar; [email protected].



Schwarzkopf Professional Osis+ Dust it

När jag vaknade igår så gick jag ner till köket nästan påengång och där stog den. mamma hade köpt Schwarzkopf Professional Osis+ Dust it! Jag blev överlycklig och testade burken påengång och jag hara bara en sak att säga, hur bra som hällst! Lätt att den får fem +. Denna produkt ger håret volym, det är ett vitt puder som man tar lite i näven och sedan drar med håret från botten, den kan ge en litet effekt påengång men det blir mera volym en liten stund efter. Man kan hitta produkten hos frisören eller deras hemsida.



Ice














Top model 11

Vilka tittar på top model 11? Själv har man sett alla avsnitt och nördar det den här gången som aldrig förr. Själv hejar jag mer på Analeigh, vilken tycker du ska vinna?
Jag tror ni förstår hur min kväll kommer se ut, nörda top model klockan åtta ikväll.




Analeigh, en värdig vinnare!

RSS 2.0