ny blogg

hopp då har man skaffat en ny blogg då! :) hade en annan förut, pallade inte ha kvar den så ja tog bort den för de va så mkt skit på den, ska fräsha upp nu o ha en mkt roligare blogg :) veckan som har varit har vart okej. träffade minna&frida på fredan som va i stall danora en liten stund<3 de va väldigt trevligt. Hade ju inte sett varandra över ett år! haha när ja o therese gick i gången ner till lilla stallet så kom minna o hon bah tittade på oss sen tittade hon bort sen tittade hon på oss igen o tappa hakan
minna: men de e ju ni? vah?
FRIIIIIIDA!?
hahahaha.Skulle igentligen ha träffa dom på uppvisningen men kunde inte för skulle åka upp till alfta
men vi träffade dom iallafall.
lördan: vi gick typ upp 5:45 lr nått sånt, fixade iordning mig och åt frukost, sen runt vid 5:35 så bar de åt mot alfta
jobbig bilresa men sen när vi kom upp till helsingland so stannade vi o åt.
När vi kom upp till alfta så kollade vi runt i lägenheten o de va väldigt mysigt, flyttade in saker o sånt o va där en liten stund sen bar de hemåt och nere vid ludvika så åt vi på donken, smaskens :)
senare åkte vi hem.
HEMLJUVA HEM!

nu i helgen så har frida vart på sitt landställe och ska typ vara där resten av veckan tror ja :D
Hon kom till oss på dan och red vanillin o så, hade det väldigt roligt. såklart som e klassiker för oss tjejer, frida sov hos oss! det var väldigt trevligt, måste göras om igen. synd att inte minna va på hennes landställe men hoppas du hare bra.

idag så vaknade man tidigt för skulle ut o rida innan frida skulle hem runt vid 12. red vanillin ett tag och är jävligt stolt över mig själv, har inte gillat vanillin så mkt men idag så travade jag över hinder sen galopperade hon resten av banan till hindret igen o tog de i galopp! men så sa frida att hon hade höjt på den sidan jag hoppade till.
haha och nu har ja och frida har vårt första fjortisbråk hahahahahahaha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0